Demà, últim dia per inscriure's de forma anticipada a la Marxa per l'Anella Verda

La marxa tindrà lloc diumenge 19, després de posposar-la a causa de les condicions meteorològiques i de seguretat. 

imagen

Demà és l’últim dia per a les inscripcions anticipades a les caminades i pedalades programades dins la quarta edició de la Marxa per l’Anella Verda de Manresa, que se celebrarà aquest diumenge 19 d’octubre.

L’esdeveniment s’havia de celebrar diumenge 5 d’octubre, en el marc de les activitats organitzades per celebrar Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura però es va haver de posposar a causa de les condicions meteorològiques i de seguretat.

Per aquest motiu totes les persones que s’hi vulguin inscriure tenen fins demà per fer-ho a través d’internet a www.anellaverdamanresa.cat (inscripció i pagament), o presencialment a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament de Manresa, al Centre Excursionista Montserrat i a Esport Ciclista Manresà. Les primeres 500 persones a inscriure’s rebran un regal especial.

Demà també és la data límit perquè aquelles persones que es van inscriure per participar a l’activitat el 5 d’octubre i no puguin fer-ho en la nova data, passin a recollir l’obsequi a l’OAC, Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça Major, 1) en horari de 8.30h a 14.30h fins el 16 d’octubre.

El mateix dia de l’activitat, en cas que no s’hagin esgotat les previsions de 800 participants, es podran fer inscripcions a la taula de lliurament de dorsals de 8.30h a 10.00 hores amb un suplement en els preus de 3 €.

El preu de la inscripció anticipada és de 6 euros per les persones no federades; 4 euros per als federats a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) o a la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). En aquest cas, caldrà donar el número de llicència en el moment de la inscripció i presentar el carnet el dia de la Marxa. A banda també hi ha el Pack Familiar per 10€ que inclou un adult i un menor de fins a 16 anys).

Dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a l’arribada a la Pl. De Sant Domènec, tindrà lloc el BiciMostra, amb tot d’activitats i estands informatius d’empreses i entitats.

Organitzen la Marxa conjuntament l’Ajuntament de Manresa i les entitats integrants de la comissió de l’Anella Verda de Manresa, amb l’assessorament tècnic del Centre Excursionista Montserrat per als itineraris a peu i de l’Esport Ciclista Manresà per a l’itinerari en BTT.

Tots els participants a les diferents proves ho faran amb una polsera-dorsal que s’ha de dur ben visible. Es pot optar a fer els itineraris curts o llargs, a peu o en bicicleta.

Horaris de sortida

La sortida i arribada de la Marxa serà a la plaça Sant Domènec amb els següents horaris: 
• 08.30: Sortida BTT 
• 09.00: Sortida caminada llarga 
• 09.30: Sortida caminada curta 
• 10.00: Sortida Pedalada Familiar - Pedalada Mobilitat 
• 11.30: Inici del BiciMostra 
• 14.00: Tancament de la Marxa 

Mitja hora abans de cada sortida, caldrà recollir la polsera de participació. 

Documents relacionats

  • imagen