L'Oficina Jove del Bages posa en marxa un nou servei sobre assessorament de drogues

Els interessats poden formular qualsevol dubte que tinguin de forma confidencial i gratuïta. L’atenció es fa presencialment a l’Oficina Jove del Bages o a través del correu electrònic a salutbages@oficinajove.cat. i també mitjançant la web: www.manresajove.cat. 

imagen

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa s’ha posat en marxa un nou servei d’assessorament sobre tot allò relacionat amb el tema de les drogues i el seu consum. Aquest servei, que s’ofereix dins de la Oficina Jove del Bages, atén de forma confidencial i gratuïta tant a joves com a professionals i familiars.

L’assessorament el fa un professional d’Althaia especialista en l’àmbit de les drogodependències qualificat i amb experiència. El seu objectiu és aclarir els dubtes que se li plantegin de forma entenedora i sense culpabilitzar però oferint tota la informació necessària.

Els interessats en realitzar alguna consulta es poden dirigir de forma presencial els dijous, de 5 a 7 de la tarda, a l’Oficina Jove del Bages ( c/ St. Blai núm. 14, 93 877 13 60), o a través del correu electrònic a salutba ges@oficinajove.cat. i també mitjançant la pàgina web: www.manresajove.cat , on hauran d’omplir un formulari totalment anònim.

Totes les preguntes es resoldran en un màxim de 48 hores.

Per fer difusió del nou servei s’han distribuït 3.500 fulletons a llocs freqüentats per la gent jove a través d’enviaments a entitats juvenils, culturals, etc.

Recordar, també, que s’han activat els punts d’atenció i informació als centres d’ensenyament de secundària (PIDCES) tant a les escoles públiques com a les concertades.

Documents relacionats

  • imagen