L’Ajuntament de Manresa contracta 6 joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil a Catalunya

La contractació de les 6 persones, menors de 30 anys, tindrà una durada de 6 mesos i formaran part de diferents serveis de l’Ajuntament: Acció i Inclusió Social, Promoció de la Ciutat, Contractació, Patrimoni i Inversions, i Ensenyament, Cultura i Esports.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, avui, dijous 31 d’octubre, ha iniciat la contractació de 6 persones menors de 30 anys beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El contracte tindrà una durada de 6 mesos i formaran part de diferents serveis de l’Ajuntament: Acció i Inclusió social, Promoció de la ciutat, Contractació, patrimoni i inversions, i Ensenyament, cultura i Esports.

 

Durant la seva estada, cada jove tindrà una persona tutora designada que en farà un seguiment. També es preveu un acompanyament a la inserció per part dels tècnics coordinadors del programa des del CIO (Centre d’Iniciatives per l’Ocupació).

 

Es tracta d'una acció cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), a través del programa de Garantia Juvenil, que preveu la contractació en pràctiques de joves amb formació. L’objectiu és per millorar la seva ocupabilitat permeten la pràctica laboral i afavorint, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Documents relacionats

  • imagen