Èxit d'assistència als espectacles de teatre del Balç durant la Fira Mediterrània

Les activitats han atret 337 persones repartides entre l’espectacle “La nit just abans dels boscos”, la visita teatralitzada  permanent “Amos, criats i històries d’amor al Balç” i la trobada d’instagrammers. 

imagen

La Fira Mediterrània de Manresa, celebrada del 9 al 12 d’octubre, ha portat al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, 337 persones.

De les activitats que han tingut lloc al carrer medieval, la més visitada va ser l'espectacle organitzat per la Fira Mediterrània, amb el nom de "La nit just abans dels boscos", que ha rebut 120 espectadors repartits entre 4 passis: dos divendres i dos dissabte; una primera sessió a les 21h i la segona a les 23h. Divendres 10 van passar pel carrer del Balç 48 persones, mentre que dissabte van ser 72, entre públic general i personal acreditat.

Pel que fa a la visita teatralitzada que organitza de forma permanent el centre d’interpretació del Balç, “Amos, criats i hostòries al Balç”, va rebre 96 visites entre dissabte (54) i diumenge (42), repartides entre tres passis: a les 11, a les 12 i a les 13h.

La trobada d’instagrammers, celebrada diumenge al matí, va reunir 104 fotògrafs al carrer, 44 dels quals van fer la visita completa amb la visita teatralitzada, ja que disposaven d’entrada gratuïta.

Les 17 persones restants van visitar el centre d'interpretació sense seguir la visita teatralitzada per motius idiomàtics (francès i anglès). 

Documents relacionats

  • imagen