L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari contra la Processionària dels pins i cedres de Manresa

Les nits del dimarts 12 i el dimecres 13 de novembre, de les 11 del vespre a les 5 de la matinada, aproximadament, es farà una ruixada per combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres.

imagen

La Unitat de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que les nits del 12 i  13 de novembre, de les 11 del vespre a les 5 de la matinada, aproximadament, es farà un tractament fitosanitari per combatre la processionària als pins i cedres de la ciutat

 

El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de i es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Així mateix, es recomanable que els habitants d’aquestes zones, en aquest horari, tanquin portes i finestres, retirin els animals domèstics, aliments i objectes dels balcons i no passin sota la màquina aplicadora durant la feina.

 

La processionària del pi és un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres. Les erugues d’aquest insecte construeixen un niu durant el mesos d’hivern, el característic niu de pèls de color blanc, d’on surten pel alimentar-se. Els arbres atacats redueixen el seu creixement, es debiliten i poden quedar molt malmesos.

 

Els treballs es faran als següents dies i zones de la ciutat:

 

Nit del dimarts 12 de novembre

 

ZONA CTRA. PONT DE VILOMARA

C/ PUIG I CADAFALCH

C/ PAU PICASSO

ZONA LA CULLA

BARRI BALCONADA OEST

BARRI BALCONADA EST

BARRRI FONT DELS CAPELLANS

ESCOLA PARE ALGUÉ

CTRA. DE SANT JOAN

 

Nit del dimecres 13 de novembre

 

C/NURIA

ESCOLA PUIGBERENGUER

C/ VERGE DE LES ANGUSTIES

PARC PUIGTERRÀ

C/ ABAT OLIBA

C/ CONCÒRDIA

CAMP FUTBOL SANT PAU

BARRI DEL XUP

Documents relacionats

  • imagen