Manresa acull la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya per tercera vegada

El dimarts 19 de novembre l’Auditori de la Plana de l’Om acollirà la projecció de la pel·lícula “Lazzaro Felice”, inclosa dins la XVI Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. La mostra programa a partir d’avui i fins al 30 de novembre 76 projeccions arreu de Catalunya.

imagen

Per tercera vegada, Manresa acull una projecció de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, un certamen que difon pel·lícules que tracten sobre la diversitat religiosa, espiritual i cultural de la societat. L’auditori de La Plana de l’Om rebrà la projecció de la pel·lícula “Lazzaro Felice” el dimarts 19 de novembre a 2/4 de 8 del vespre, amb un preu d’entrada de 3 euros.

 

Aquesta acció està emmarcada dins del projecte Manresa 2022 i compta amb el suport de CineClub.

 

“Lazzaro Felice” és una pel·lícula italiana de l’any 2018 que  tracta d’un jove camperol que viu a la Inviolata, un poble allunyat del món. La projecció comptarà amb presentació i un col·loqui posterior al film.

 

A la XVI Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya s’han programat un total de setanta-sis projeccions en quaranta sales repartides en disset ciutats de Catalunya, així com diverses projeccions a les presons catalanes. A part de Manresa, seran seus del certamen les ciutats de Barcelona, Blanes, Cerdanyola del Vallès, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mollet del Vallès, Olot, Reus, Sabadell, Salt, Tarragona, Terrassa, Vic i Vilassar de Mar, així com una projecció a l’Abadia de Montserrat.

 

El cartell compta amb 24 pel·lícules que tracten sobre la diversitat religiosa, espiritual i cultural, i es complementarà amb diverses activitats a centres educatius catalans, debats a les presons, l’entrega del Premi de Cinema Espiritual de Catalunya i una trobada internacional de Directors de Festivals de Cinema Espiritual.

Documents relacionats

  • imagen