La peça teatral 'The Li/ea/ving Project' triomfa als Carlins i recapta 700 euros per l’ONG Proactiva Open Arms

The Li/ea/ving Project és una obra de teatre social elaborada amb un guió col·lectiu i que posa sobre l’escenari escenes íntimes de persones que han viscut migracions forçades. És un projecte de la companyia Sargantana creada en el  marc del MOU-TEatre, Arts escèniques i inclusió social.

imagen

La sala dels Carlins, plena de gom a gom, va aplaudir amb efusió l’obra teatral de caràcter social The Li/ea/ving Project, de la companyia Sargantana, que es va representar aquest dissabte en el  marc del MOU-TEatre, Arts escèniques i inclusió social.

 

La representació, que funcionava amb taquilla inversa, va recollir 700 euros que es lliuraran a la ONG Proactiva Open Arms per col·laborar en el rescat marítim de persones.

 

The Li/ea/ving Project és un teatre diferent que es construeix de forma col·lectiva i que es basa en compartir experiències vitals de persones que han hagut d’escollir iniciar “un viatge” per salvar la vida o millorar un futur amb molt poques opcions. L’obra porta  a dalt l’escenari escenes íntimes de persones que han viscut migracions forçades i fa una reflexió i anàlisi sobre el dret al refugi.

Documents relacionats

  • imagen