L'espectacle inaugural del Tocats de Lletra, ajornat per la vaga general, es farà el dimarts 17 de desembre

El recital (les)Brossa interpretat per Celeste Alías, Meritxell Cucurella-Jorba i Joana Gomila, tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala Petita del Kursaal. Les invitacions es podran recollir a partir de demà, dimecres 20 de novembre al mateix teatre. Igualment, Les persones que conservin l’entrada del dia 18 d’octubre només han de confirmar la seva assistència al correu del Kursaal, o presencialment, a les taquilles del teatre.

imagen

El recital (les)Brossa interpretat per Celeste Alías, Meritxell Cucurella-Jorba i Joana Gomila, que havia d’inaugurar la 13a edició del Tocats de Lletra, el passat divendres 18 d’octubre i es va ajornar per la vaga general contra la sentència del Suprem,  es durà a terme el dimarts 17 de desembre a les 20 hores a la Sala Petita del Kursaal.

 

Els interessats en assistir a la funció poden recollir les invitacions al Teatre Kursaal a partir de demà, dimecres 20 de novembre. Per la seva banda, Les persones que encara conservin l’entrada del dia 18 d’octubre només han de confirmar la seva assistència al correu del Kursaal, o presencialment, a les taquilles del teatre.

 

(les)Brossa és un espectacle inspirat  en el poeta, dramaturg i artista plàstic, Joan Brossa. Brossa són fulles, branquillons i altres despulles vegetals apilotades. Brossa és un matollar espès. Brossa és bosquina. Brossa és un raonament superflu. Brossa són dades informàticament no útils. Brossa és una partícula d’alguna cosa. Brossa són escombraries. Brossa és Joan Brossa, poeta, dramaturg, artista plàstic. Brossa sol ser femení i el Joan és un home. Joana Gomila, Celeste Alías i Meritxell Cucurella-Jorba són (les) Brossa.

 

(les) Brossa és un work in progress incorrecte i feliç creat a partir de la poètica d’un creador que va jugar amb el so, la forma i el sentit de les paraules i que, sobretot, va jugar dalt de qualsevol escenari. Nosaltres també jugarem, i ens apilotarem, i farem alguna cosa. Alguna cosa: A.

 

Una producció de Tocats de Lletra

 

Espectacle de taquilla inversa amb aforament limitat. El PEN Català destinarà la recaptació a finançar projectes d’escriptors refugiats.

Documents relacionats

  • imagen