El Conservatori celebra un acte de reconeixement a Salvador Alapont durant la festa de Santa Cecília

El Conservatori Municipal de Música de Manresa ha celebrat aquesta tarda un acte de descobriment d’una placa en agraïment a Alapont per la seva col·laboració històrica amb el centre.

imagen

Coincidint amb la festa de Santa Cecília, patrona de la música, el Conservatori Municipal de Música de Manresa ha celebrat aquesta tarda l’acte de descobriment d’una placa en agraïment a  Salvador Alapont Masats, per la seva col·laboració històrica amb el Conservatori Municipal. Alapont ha estat un reconegut músic que ha donat suport en l’ensenyament al Conservatori i ha contribuït a la cessió de material i instruments perquè l’alumnat pugui continuar els seus estudis, amb donacions a la ciutat d’instruments de la seva propietat.

 

A l’acte hi ha assistit el mateix Salvador Alapont; de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i de la directora del Conservatori Municipal de Música de Manresa, Carme Botifoll; a banda d'altres representants del govern municipal i del centre d'ensenyament musical.

 

A banda de l’acte de descobriment de la placa, el Conservatori ha organitzat durant tota la tarda la tradicional festa de Santa Cecília, amb les actuacions musicals d’alumnes del centre.

Documents relacionats

  • imagen