El Museu Comarcal de Manresa acull la 8ª trobada de la xarxa de municipis i ens del Camí Ignasià Català

La trobada, que va tenir lloc dissabte, va aplegar  24 assistents, entre alcaldes, regidors i tècnics dels diferents municipis i entitats que formen la xarxa. També hi van assistir  l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor responsable de Manresa 2022, Joan Calmet, que va presentar l’estat actual del projecte.

imagen

Dissabte, 23 de novembre, va tenir lloc la 8a trobada de la xarxa de municipis i ens del Camí Ignasià Català a la sala Viladomat del Museu Comarcal de Manresa. Aquesta xarxa està emmarcada dins del projecte Manresa 2022 i es reuneix aproximadament un cop l’any des del 2014.

 

Enguany, la reunió va comptar amb un total de 24 assistents on s’inclouen Alcaldes, regidors i tècnics dels Ajuntaments del Bruc, Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Cervera, Igualada, Manresa, Palau d’Anglesola, Verdú i Veciana, la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Oficina Tècnica del Camí Ignasià, Consell Comarcal del Bages, Direcció General de Turisme de la Generalitat i Diputació de Barcelona, entre ells el diputat de Turisme Juan Luís Ruiz López.

 

La reunió va començar amb la benvinguda de l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, tot seguit el regidor responsable de Manresa 2022, Joan Calmet, va presentar l’estat actual del projecte als assistents.

 

Posteriorment, la subdirectora general de desenvolupament turístic de la Generalitat, Carme Rubió, va fer un repàs de totes les accions de promoció dutes a terme entre diferents comunitats autònomes, l’estat actual i propostes conjuntes que hi ha sobre la taula.

 

Finalment, el director de l’Oficina Tècnica del Camí Ignasià, Josep Lluís Iriberri, també va fer una retrospectiva de les accions de millora que s’han dut a terme fins ara i l’estat actual del camí.

 

La reunió va resultar molt fructífera ja que varis representants era el primer cop que participaven a al trobada i, així, van tenir la oportunitat de posar-se al dia i d’intercanviar opinions i propostes.   Després de la reunió, una bona part dels assistents va poder gaudir dels actes de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià.

Documents relacionats

  • imagen