El Campi qui jugui d’enguany ja té imatge gràcies al concurs de cartells

La manresana Cristina Sànchez Safra i la sallentina Gisela Carmona Múrcia són les guanyadores d’enguany del concurs de cartells convocat l’Associació juvenil Campi qui jugui de Manresa. La imatge guanyadora està inspirada en el les tradicions del Bages, eix temàtic de la 34ena edició del Saló d’Infància i la Joventut i el premi de 300 euros ha estat lliurat per la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa Maria Ortega.

imagen

El Campi qui jugui 2019 ja té la imatge il·lustrativa de la seva 34a edició. La signa la manresana Cristina Sànchez Safra i la sallentina Gisela Carmona Murcia. Les dues joves  han estat guanyadores del concurs  convocat per segona vegada per l’Associació Campi qui jugui de Manresa.

 

Ambdues han rebut una dotació de 300 euros, un premi que ha estat lliurat per la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa Maria Ortega.

 

Les imatges presentades al concurs havien d’estar inspirades en les tradicions del Bages, eix temàtic de la propera edició del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa. La imatge guanyadora il·lustra uns infants exploradors que imaginen símbols significatius de la comarca del Bages, com les muntanyes de Montserrat, la seu de Manresa, el castell de Cardona, així com els dos rius principals que alimenten el Bages: el Llobregat i el Cardener.

 

Darrerament, la manresana Cristina Sànchez  ja havia guanyat altres de premis de cartells  com el d’Estiu Jove de Manresa Jove.

 

Un any més, el Campi qui jugui  tornarà a obrir portes al Complex Vell Congost de Manresa, del 27 al 4 de gener, i que aquesta ocasió estarà inspirat en les tradicions del Bages.

Documents relacionats

  • imagen