Afectacions de trànsit i reforç del bus urbà per la fira de Sant Andreu

Diumenge 1 de desembre,  de les 8 h a les 22 h, es tallarà al trànsit de vehicles privat de carrer Guimerà i de Passeig Pere III des de carrer Primer de Maig. Es mantindrà el pas exclusiu per al servei de transport públic urbà Bus Manresa, realitzant les parades de plaça Espanya i Guimerà.

imagen

Es comunica que, el proper diumenge 1 de desembre, amb motiu de la Fira de Sant Andreu 2019, organitzat per Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

  • Diumenge 1 de desembre de les 8 h a les 22 h, es tallarà al trànsit de vehicles privat de carrer Guimerà i de Passeig Pere III des de carrer Primer de Maig. Es mantindrà el pas exclusiu per al servei de transport públic urbà Bus Manresa, realitzant les parades de plaça Espanya i Guimerà.


  • Per tal de millorar la mobilitat a la ciutat els dies de la Fira de Sant Andreu, 30 de novembre i 1 de desembre, es realitzaran reforços de diferents línies del bus urbà. En concret tant demà dissabte com diumenge hi haurà el servei de la línia 1, que connectarà la zona dels Trullols (fira d’atraccions) amb el centre de la ciutat cada 15 minuts, també es reforça la línia 8 - Perimetral, que també connecta la zona dels Trullols amb el centre de la ciutat, amb freqüències de 30 minuts. El servei de festius es completa amb les línies 6 i 7 que donen cobertura a molts barris de la ciutat amb freqüències de 60 minuts.

 

Documents relacionats

  • imagen