El Selves i Carner i el Casal de les Escodines acullen a partir de demà les mostres fotogràfiques “Joves Creadors 2019” i “Diversitat“

Adam Reyes, Eder Pozo i Marcel Closes són els joves creadors que exposaran les seves obres a partir de demà al Selves i Carner.  A les Escodines farà parada una exposició d’obres sobre la diversitat fetes pels joves de la Kampana amb la tècnica de collage.

 

imagen

Les exposicions “Joves Creadors” i  “Diversitat” són les dues mostres que es podran veure aquest mes de desembre, al Casal de les Escodines, del 3 al 27 de desembre, i al Centre Cívic Selves i Carner, del 3 al 20 de desembre .

 

Centre Cívic Selves i Carner


Tres joves fotògrafs exposen les seves obres al Centre Cívic Selves i Carner en el marc de la 14a edició del cicle Joves Creadors, organitzat  conjuntament per Foto Art Manresa i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa. L’exposició s’inaugurarà demà,  dimarts 3 desembre a les 20 hores.

 

En aquesta ocasió, els tres joves que formen part d’aquest programa de divulgació de les arts visuals són: 

 

Adam Reyes, de 25 anys, ha estudiat Disseny Gràfic a Sabadell on va aprendre a utilitzar la fotografia com a recurs per a diversos projectes. Li agrada la fotografia nocturna, treballar amb diafragmes oberts,  jugar amb la il·luminació i també amb la llum natural, els paisatges, els retrats i els bodegons. S’ha presentat a diferents concursos de fotografia del Bages, ha fet algunes fotografies de plató i a la mostra exposa fotografies d'un viatge. 

 

Eder Pozo és un fotògraf i artista plàstic nascut el 1992. S’interessa per la fotografia des de petit i passa pel fotoperiodisme, el retrat, el bodegó, la fotografia nocturna, la manipulació fotogràfica, la fotografia de paisatge, i a l'Escola d'Art Serra i Abella (Hospitalet de Llobregat) es forma com a fotògraf artístic. Aplica la fotografia a les arts plàstiques, apropant-se a les arrels de la creació. La seva obra combina manipulació fotogràfica, cianotipia, fotografia química i digital. I a la mostra veurem obra seva del darrer any. 

 

Marcel Closes, nascut el 1998. Va agafar afició per la fotografia de petit, amb l’ús de càmeres digitals familiars i amb l’auge de les xarxes socials. Malgrat que els seus estudis siguin tècnics  (Doble grau en Enginyeria Informàtica i Enginyeria Matemàtica en ciència de Dades), li agrada documentar, amb el seu mòbil,  aventures, cims, cordades d’escalada amb imatges que el retornen als records viscuts. Així, la majoria de fotos que presenta a la mostra estan fetes amb el mòbil.

L'exposició es podrà visitar del 3 al 20 desembre, al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16), els dies laborables, de 16 a 21 h.

 

Casal de les Escodines

 

Durant una setmana del mes de març de 2019 es va disposar d’un espai creatiu amb revistes i material fungible al Casal de Joves La Kampana per treballar la diversitat que ens mostra les diferències entre les persones. L’èxit d’aquesta varietat implica l’acceptació d’aquesta pluralitat i veure la riquesa  que ens dona la humanitat.

Es tractava de reflectir sobre el significat de la diversitat per cadascun dels joves participants. El procediment i desenvolupament del projecte expositiu va ser, explicar als i les joves l’objectiu d’elaborar un material artístic, creant persones diverses, diferents, amb varietat, amb imaginació, tot segons l’ inspiració de cada un/a i utilitzant la tècnica del collage;  en definitiva reflectint la realitat del Casal de Joves i la gran diversitat que existeix.

Per donar veu a aquesta diversitat i creativitat juvenil es va crear una exposició que no només la puguin veure la resta del joves del casal, sinó les persones que visitin diferents equipaments de Manresa.

L’exposició es podrà visitar del 3 al 27 de desembre al Casal de les Escodines  (C/ St. Bartomeu, 50) els dies laborables (excepte el 24) de 9 a 14 i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h (excepte el 7 de desembre). Els dies 23 i 27 de desembre, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

 

Documents relacionats

  • imagen