L'Ajuntament instal·la elements reductors de velocitat a tres punts de la ciutat

Amb aquesta actuació finalitza el paquet d’accions per a la millora de la seguretat dels itineraris de vianants inclosa dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

imagen

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa informa que, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i dins els treballs de Districtes 2014, el passat 1 d’octubre es van iniciar els treballs de millora de la seguretat de varis itineraris de vianants que han finalitzat avui amb la instal·lació d’elements reductors de velocitat destinats a la pacificació del trànsit al carrer Carrasco i Formiguera cantonada amb el carrer València; a l’entorn de la residència d’avis de la Font dels Capellans;  i al carrer Ginebró, al barri del Comtals.

Dins el mateix paquet d’actuacions ja acabades dies enrere hi ha la instal·lació nou pas de vianants semaforitzat a la cruïlla de Ctra. Cardona amb carrer Dos de Maig;  la millora del Camí Escolar del Col·legi FEDAC Manresa (Dominiques) i Escola Valldaura; la millora de la visibilitat dels passos de vianants i de la cruïlla dels carrers Bilbao amb Caritat, i els nous passos de vianants a plaça Sant Jordi. Algunes d’aquestes actuacions s’ha completat amb senyalització d’espais per a l’estacionament de motocicletes i repintat de passos de vianants ja existents. 

 

Documents relacionats

  • imagen