Els propers dimarts 24 i 31 de desembre no hi haurà servei de recollida d'escombraries

L’Ajuntament de Manresa demana a la ciutadania que no tregui les deixalles les vigílies de Nadal i Cap d’Any, perquè com és habitual en aquestes dates, no hi haurà servei de recollida. Sí que n’hi haurà la resta de dies, inclosos festius, en l’horari habitual, de les 7 a les 9 del vespre. També es recorda la importància de reciclar i de no deixar els mobles al carrer.

 

imagen

Els dies 24 i 31 de desembre, vigílies de Nadal i de Cap d’any respectivament, no hi haurà servei de recollida d’escombraries. Per tant, es prega a tota la ciutadania que no tregui les deixalles durant aquests dos dies. D’altra banda, sí que ho podrà fer la resta de dies, festius inclosos, i respectant l’horari habitual, entre les 7 i les 9 del vespre.

 

Des del consistori també es vol recordar la importància de dipositar les bosses a l’interior dels contenidors i de fer recollida selectiva de vidre, envasos, paper, cartró i matèria orgànica; i que no és permès deixar mobles al carrer perquè cal portar-los a la deixalleria (polígon del Bufalvent, darrere de la ITV), o bé demanar que els recullin trucant al 010.

 

Per als els establiments que tenen servei de recollida porta a porta, cal recordar que el cartró es recull de dilluns a dissabte, i que els festius en què el comerç és obert no es realitza el servei.

Documents relacionats

  • imagen