L’Ajuntament concedeix microcrèdits per als projectes empresarials AFK Virtual Events i D’Spart

Aquesta iniciativa forma part de la 6a edició dels ajuts destinats a fomentar l’emprenedoria i l’activitat econòmica a la ciutat.


imagen

 L’Ajuntament de Manresa ha atorgat dos microcrèdits per als nous projectes empresarials AFK Virtual Events i d’Spart. L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, els administradors d’AFK Virtual Events SCP, Andreu Sala i Joan García; i l’administradora d’Spart SCP, Susana Cuevas.  Ha assistit a l’acte de signatura dels dos convenis la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz i Mas.

Aquesta iniciativa forma part de la 6a edició dels ajuts destinats a fomentar l’emprenedoria i l’activitat econòmica a la ciutat i compten amb el suport del Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM).

AFK Virtual Events és una empresa que ofereix els seus serveis amb la realitat virtual com a mitjà, permetent que empreses i tercers puguin beneficiar-se de les múltiples possibilitat que aquesta nova i puntera tecnologia ofereix.

D’Spart és un nou projecte del sector de calçat en general i de l’espardenya en particular, que té l’objectiu d’oferir un producte totalment artesanal fabricat amb materials naturals.

L’ajut reintegrable aportat per l’Ajuntament de Manresa és de 5.000 euros amb un tipus d’interès del 0% que s’ha de retornar en quatre anys.

 

 

Documents relacionats

  • imagen