Vora 300 francesos visiten Manresa el darrer dia de l’any

Una agència receptora de Lloret de Mar porta a Manresa diversos grups de turistes francesos que van decidir passar el cap d’any a Catalunya


imagen

Manresa Turisme va acabar l’any 2019 acollint 6 grups de francesos que van visitar la ciutat en el marc d’un tour de 5 dies per Catalunya. Dins aquest circuit, el dia 31 de desembre el grup va visitar Sant Benet de Bages i Manresa, on van fer la visita guiada en francès “Manresa, cor de Catalunya”, acompanyats pels guies de la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

Així doncs, el darrer dia de l’any es van poder veure caminant pel Centre Històric tres grups al matí i tres grups a la tarda fent aquest recorregut en què es va explicar als visitants els tres moments més destacats de la nostre ciutat: segle XIV, barroc i modernisme, entrant a la Seu i  al Carrer del Balç, passant pel carrer Sobrerroca i el Pou de la Gallina, plaça Major, carrer Sant Miquel, Plana de l’Om i acabant amb el modernisme del carrer del Born i plaça Sant Domènec.

El grup venia d’una agència receptiva de Lloret de Mar que ofereix circuits, paquets, activitats i estàncies fets a mida per als seus clients i grups per Espanya, Andorra, Portugal i el Marroc des de 1981. 

La visita guiada que es va oferir al grup de francesos, “Manresa, cor de Catalunya” pot realitzar-se en català cada dissabte a les 11 h des de l’Oficina de Turisme, tot i que per grups pot realitzar-se sota demanda qualsevol dia de la setmana i en altres idiomes.

La Fundació Turisme i Fires de Manresa va iniciar el projecte comercial l’any 2018 com una de les accions més destacades del Pla de Màrqueting Turístic i que seguirà aquest nou any posant èmfasi en la captació de més grups organitzats.

Trobareu més imatges a les Xarxes Socials de Manresa Turisme; Facebook, Twitter i Instagram.

Documents relacionats

  • imagen