L’Ajuntament organitza la xerrada per a famílies “Adolescents a casa. Parlem de sexe?”

La conferència tindrà lloc el 28 de gener i és fruit de la demanda de l’alumnat participant en els tallers d’educació sexoafectiva realitzats a la ciutat i que volen que les seves famílies coneguin quina és la seva realitat.

imagen

El dimarts 28 de gener a les 7 de la tarda l’Espai Plana de l’Om acollirà la xerrada “Adolescents a casa. Parlem de sexe?” que anirà a càrrec de Diana Pinzón Sanabria, educadora,llicenciada en Humanitats, màster en Antropologia, especialista en gènere, en educació sexoafectiva i intervenció social.

 

Aquesta xerrada, organitzada per les regidories d’Ensenyament, Feminismes i LGTBI i Ciutat Saludable de l’Ajuntament de Manresa és fruit de la demanda de l’alumnat que ha participat en els tallers d’educació sexoafectiva realitzats als centres de secundària de la ciutat i que volen que les seves famílies coneguin quina és la seva realitat envers aquest tema.

 

La xerrada “Adolescents a casa. Parlem de sexe?” posarà al centre del debat el perquè costa parlar de sexe amb les filles i fills o com influeix la vida de l’adult en les seves relacions sexuals, entre altres aspectes, a partir dels dubtes i pors dels adults sobre la realitat sexual del món adolescent.

Documents relacionats

  • imagen