Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per aquest trimestre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

 

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest trimestre de l’any diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

La formació programada posa el focus en diversos temes d’interès com és aprendre a atraure clients de proximitat per Internet, curs de Canva aplicat a les xarxes socials, eines per transformar els reptes de l’emprenedoria, la protecció de dades en l’àmbit de l’empresa, facebook i whatsapp per a negocis i fiscalitat bàsica per a autònoms.

 

Cursos

               

  • Aparador 2.0- Negocis Locals: Com atraure clients de proximitat per  Internet (8h)

 

3 i 10 de febrer

 

 Mirarem de com teixir una xarxa digital a través de varies eines que  tenim a la nostra disposició per tal d'atraure clients de proximitat: Google My Business - Waze, resssenyes -Geoposicionament - IFTTT  - Instagram - Facebook Ads - Micro-segmentació - Mailchimp -Shopify  -SEO/SEM, etc.

 

  

  • Disseny gràfic per a no dissenyadors: curs de canva aplicat a les  xarxes socials (5h)

 

25 de febrer

 

 CANVA és un editor gratuït que permet crear ràpidament elements  gràfics amb un acabat professional per a la web, Xarxes Socials o per a  la impressió sense tenir coneixements de disseny.

 

  

  • Eines per transformar els reptes de l’emprenedoria (8h)

11 i 13  de febrer

 

 Tu mateix-a, pots convertir-te en el teu pitjor enemic si decideixes des dels bloquejos mentals. En aquest seminari observarem quins reptes  té la nostra emprenedoria per tal de transformar-los i retrobar una  visió sostenible més enllà dels obstacles. En aquest seminari  explorarem  les  7 C pel tal que tinguis eines per a  gestionar  millor els reptes de la teva empresa: Confusió, Contingut,  Catàstrofe, Comparació, Conflicte, Context i Convicció._

 

  • La protecció de dades en l’àmbit de l’empresa (5h)

17 de març

 

 L’objectiu és tenir coneixement de com s’han de tractar les dades  personals que té l’empresa, des del moment que es recullen fins que  es cancel·len.

 

  

  • Facebook i Whatsapp per a negocis (13,5h)

11, 18 i 25 de març

 

 Els objectius dels curs són aprendre amb profunditat el màrqueting  online a través de WhatsApp i les novetats que aporta WhatsApp Business  als negocis per comunicar-se de forma més efectiva amb els clients. I,  aprendre amb profunditat el funcionament de Facebook a nivell  d’empresa per poder utilitzar-la en el dia a dia amb èxit en el teu  negoci.

 

 

  • Fiscalitat bàsica per autònoms (8h)

3 i 5 de març

 

 El curs té com a objectiu que  conegueu quins són els principals impostos, directes i indirectes, el  calendari fiscal i les obligacions comptables i saber calcular i  confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres  comptables.

 

INSCRIPCIONS: Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Les persones interessades cal que omplin el següent formulari: https://forms.gle/cJ8iUu2GTjnCb3ZR9

 

LLOC: Tots els cursos a les instal·lacions de CEDEM, C/Castelladral  5-7, de Manresa).

 

 

Documents relacionats

  • imagen