Presentació del Programa Magnet a l'escola Sant Ignasi i a l'institut Guillem Catà

L’escola Sant Ignasi en aliança amb la Fundació Althaia i l’Institut Guillem Catà amb l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC) són els dos centres educatius manresans que han iniciat projectes d’innovació educativa del programa Magnet.

Dia:26/01/2020
Hora: 11.30 h
Lloc: Escola Sant Ignasi. C/Mestres Albagés, 1-3 Manresa.
Intervenen:

-Antoni Massegú, regidor d'Ensenyament i Universitats

-Dolors Colell, directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central

-Alfredo Vega, diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona 

-Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill

-Montse Martí i Marta Codina, directores de l'escola Sant Ignasi i l'institut Guillem Catà

-Amb la presència d'Antònia Raich, de la Fundació Althaia, i Rosa Argelaguet, directora de la UPC Manresa

*Després de la presentació, podreu prendre imatges d'alumnat de l'escola realitzant una activitat del projecte

Descripció

El programa Magnet es desenvolupa a l’escola Sant Ignasi de Manresa en aliança amb la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, i treballen de forma conjunta des de la vessant científica i social. A l'Institut Guillem Catà l’aliança amb l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de la UPC Manresa té com a objectiu estimular l’actitud científico-tecnològica dels seus alumnes.

 

MAGNET. Aliances per a l’èxit educatiu” és un programa que involucra centres educatius i institucions de referència en projectes educatius innovadors i de qualitat. L’objectiu és acompanyar els centres educatius en el desenvolupament de projectes portats a terme en aliança amb una institució de referència. Magnet és un programa impulsat conjuntament pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, ens col·laboració amb ajuntaments com és el cas de Manresa.

 

Les institucions que hi participen són institucions capdavanteres en un camp de coneixement específic (ciència, tecnologia, art, comunicació audiovisual, etc.) que tenen un compromís educatiu amb la societat, i una gran capacitat de transferir innovació i coneixement. Des del curs passat, el programa Magnet es desenvolupa a l’escola Sant Ignasi i a l’Institut Guillem Catà de Manresa.