El tall de trànsit a la carretera de Santpedor s’amplia fins al carrer Dr. Trueta per acabar la reparació dels enfonsaments a la calçada, causats per avaries al clavegueram

A principi de la setmana vinent quedaran reparats els enfonsaments a la carretera de Santpedor, causats per avaries a la xarxa de clavegueram. Aquests darrers dies, per culminar els treballs, el tall de  trànsit de la carretera de Santpedor s’amplia fins uns metres més amunt, a l’alçada del carrer Doctor Trueta.


imagen

L’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb Aigües de Manresa, comuniquen que, dins els treballs urgents d’arranjament de dos petits enfonsaments del paviment a la carretera de Santpedor, entre els carrers Balmes i Menorca, a partir de demà dimecres s’ampliarà el tall de trànsit de vehicles entre els carrers Menorca i Doctor Trueta. Això comportarà que es talli al trànsit també el carrer Balmes a l’alçada del carrer Guifré el Pilós, en direcció carretera de Santpedor.

 

Cal recordar que des del 20 de gener passat, la carretera de Santpedor de Manresa estarà tallada al trànsit, en tots dos sentits i en el tram entre els carrers Balmes i Menorca, i ara s’amplia fins al carrer Doctor Trueta. Els tècnics ja han determinat que la causa dels enfonsaments són causades per avaries a la xarxa de clavegueram que gestiona Aigües de Manresa, concretament s’han trencat dos petits claveguerons (les connexions del baixant dels habitatges casa amb la claveguera general), a banda i banda de la canonada principal. Els tècnics estan portant a terme les reparacions, que és previst que acabin a principi de la setmana vinent, quan és previst reobrir al trànsit la carretera de Santpedor.

 

El tall de trànsit afecta de manera important el servei de bus i el trànsit en general. En sentit ascendent, des de la plaça Mallorca el trànsit es desvia pel carrer Menorca. En sentit descendent, el trànsit es talla a la plaça de la Creu, i cal baixar fins a Creu Guixera per anar cap a la carretera de Santpedor.

 

Les afectacions al trànsit d’aquests darrers dies de treballs són les següents:

  • Està tallat completament el trànsit de vehicles de la carretera de Santpedor, entre els carrers Balmes i Doctor Trueta.
  • Els vehicles que circulen per carretera de Santpedor provinents de la plaça Mallorca en direcció a plaça de La Creu es desvien pels carrer Menorca i Doctor Trueta. Es prohibeix l’estacionament en aquests vials per tal de facilitar el pas del transport públic de viatgers.
  • Es talla l’accés a la carretera de  Santpedor des de plaça La Creu en direcció plaça Mallorca. Els vehicles es desviaran per l’avinguda de les Bases i carrer de Creu Guixera.
  • Es talla al trànsit el carrer Balmes a l’alçada del carrer Guifré el Pilós, en direcció carretera de Santpedor.
  • El Servei BUS MANRESA modifica els seus recorreguts d’acord als desviaments de trànsit establerts.
    • Ctra. Santpedor en direcció a Plaça La Creu: afectació L8 PERIMETRAL, que desvia el seu recorregut per carrers Menorca i Doctor Trueta. Sense parades anul·lades
    • Ctra. Santpedor en direcció a Plaça Bonavista: afectació L2 LA PARADA i L8 PERIMETRAL que desvia el seu recorregut a Pl. La Creu per continuar per avinguda de les Bases, Creu Guixera i recuperar a carretera Santpedor. Parades anul·lades:  Valentí Almirall i Plaça Mallorca

 

Consulteu les afectacions a través del web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.

 

Documents relacionats

  • imagen