L'Ajuntament de Manresa acull una trobada d'exalumnes de l'Institut Lluís de Peguera

Una seixantena de persones de la promoció de 1960-1967 de l’institut manresà van ser rebuts dissabte passat al Saló de Sessions.

imagen

L’Ajuntament de Manresa va acollir dissabte passat un acte de recepció d’una trobada d’exalumnes de l’Institut Lluís de Peguera. Una seixantena de persones que van cursar els estudis al centre d’ensenyament manresà durant les promocions 1960/1967 van ser rebuts al Saló de Sessions pel gerent del consistori i també exalumne de l’Institut, Francesc de Puig, i van escoltar una intervenció de la cap de protocol de l’Ajuntament de Manresa, Glòria Ballús, on es va explicar la figura del jurista manresà, Lluís de Peguera, que forma part de la Galeria de Manresans Il·lustres.

La trobada d’exalumnes se celebra cada cinc anys, i en aquesta edició, a banda de l’acte al migdia a l’Ajuntament, les persones assistents havien iniciat la jornada amb un acte de recepció i benvinguda a la Biblioteca de l’Institut; una fotografia a la plaça de Crist Rei i una visita guiada al Carrer del Balç. Després de l’acte a l’Ajuntament de Manresa, els exalumnes van finalitzar la jornada de germanor amb un dinar i un acte de fi de festa que es va celebrar a l’Escola Joviat.  

Documents relacionats

  • imagen