Manresa difon les oportunitats de les noves tecnologies amb l’acte “El Bages puja al tren de les TIC”, aquest dijous

L’acte, que es celebrarà aquest dijous, 6 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda a la seu de la Cambra de Comerç, comptarà amb una ponència sobre 5G del director de 5G de la Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martin, i un diagnosi del sector a la comarca, presentat per Gemma Rojas, presidenta de TIC Bages. L’acte és obert al públic.

imagen

La Cambra de Comerç de Manresa, situada a l’Edifici Can Jorba a la Muralla del Carme 17-23, acollirà dijous, a dos quarts de 7 de la tarda, l’acte “El Bages puja al tren de les TIC”. La xerrada posa al punt de mira les oportunitats que brinden les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a la comarca del Bages, i comptarà amb la presència de personalitats del sector. L'acte està organitzat pel programa Ocupació al Bages Industrial, liderat pel CIO de l'Ajuntament de Manresa. 

 

L’acte començarà amb la benvinguda de la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Silvia Gratacós, i l’obertura de l’acte a càrrec de la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz i Mas. Posteriorment, Gemma Rojas, presidenta de TIC Bages, farà una diagnosi del sector al Bages. L’acte es clourà amb la ponència “5G: una gran oportunitat”, a càrrec d’Eduard Martin, CIO i director de 5G de la Mobile World Capital Barcelona.

 

L’accés és obert a tot el públic interessat, i és gratuït.

Documents relacionats

  • imagen