L'Ajuntament de Manresa signa convenis de col·laboració amb els polígons industrials Els Dolors, Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els presidents de les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials Els Dolors, Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols; Jaume Serarols, Sebastià Catllà, Joan Llansó i Xavier Padró, han signat aquest dimarts uns convenis de col·laboració pels quals l'Ajuntament de Manresa aportarà 2.500 euros a cadascuna de les entitats dels Dolors, Pont Nou i Trullols i 7.500 euros a Bufalvent amb l'objectiu de contribuir a la promoció i millora d'aquestes quatre zones industrials de la ciutat. L’acte de signatura del conveni ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós.

L’Ajuntament de Manresa i els quatre polígons industrials manifesten a través del conveni signat la necessitat d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades.

Segons els convenis, l'Ajuntament es compromet a mantenir el cens complert i exhaustiu dels polígons, que inclou la informació bàsica de les parcel·les i de les activitats econòmiques que hi són localitzades; el manteniment i difusió del web específic sobre el sòl i polígons d’activitat econòmica del municipi (www.manresapoligons.cat); accions de promoció de les associacions consistents en actualitzar i promoure estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; i la cessió de les instal·lacions del CEDEM per a la celebració de reunions i activitats socials.

Per la seva part, els polígons treballaran en la elaboració i manteniment de la base de dades del polígon, informant als seus associats dels treballs que es portin a terme, i sol·licitant la col.laboració de les empreses del polígon.

En el cas del polígon Els Trullols, aquest es compromet també a la creació d’una web corporativa i un espai de facebook. El polígon de Bufalvent es compromet a fer treballs de millora en el programari de la web, treballs d’il·luminació del rètol informatiu i l&rsqu o;adequació d’una nova zona d’aparcament. El polígon Els Dolors preveu fer accions de foment de l’associacionisme del polígon, fer estudis per a la millora de la seguretat i l’estudi de les demandes de les diferents empreses del polígon. El polígon del Pont Nou treballarà en la instal·lació de rètols informatius i accions de promoció de l’associació consistents en actualitzar el cens i elaboració d’una nova base de dades i difusió de la informació.

Documents relacionats

  • imagen