L’empresa Ausa acull aquest divendres l’acte “El grans reptes de la indústria”

L’acte començarà a les 4 de la tarda i és obert a tothom  prèvia inscripció a  obi@ajmanresa.cat. L’obertura de la jornada anirà a càrrec de la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa.

imagen

Aquest divendres 14 de febrer, tindrà lloc a l’empresa Ausa l’acte “Els grans reptes de la indústria”, organitzat pel CETIM, juntament amb el programa Ocupació al Bages Industrial (OBI), liderat pel Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa. L’acte és obert a tothom prèvia inscripció a : obi@ajmanresa.cat

L’obertura de l’acte anirà a càrrec de Cristina Cruz i Mas, regidora d’Ocupació Empresa i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa.

Després de les paraules de benvinguda a càrrec de Ramon Carbonell, CEO a Ausa, serà el torn d’Albert  Hidalgo, Director I+D a Ausa, que parlarà sobre indústria 4.0 i innovació, amb exemples que Ausa ha incorporat als processos de disseny i producció de les seves màquines.

Més tard,  Xavier Marcet, president de Lead to Change farà una ponència sobre la importància de combinar capacitats i oportunitats, de gestionar el talent i el no talent, del lideratge i la importància de crear empreses arrelades.

Xavier Marcet és fundador de Lead To Change i de la Drucker Society, treballa per empreses de tot el món com: HP, Sony, Repsol, Agbar, Seat, Banesto, Telefónica, Gallina Blanca, La Caixa, i universitats como la de Oxford, la Politécnica de València, la UB (Barcelona), el DUOC (Xile), i administracions com el Govern de Xile i de Espanya o la Generalitat de Catalunya.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec d’Àngel Vilarasau, degà del CETIM.

Programa

16.00 h. Obertura de l’acte, a càrrec de Cristina Cruz i Mas, regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement


16.15 h. Benvinguda, a càrrec de Ramon Carbonell, CEO a Ausa

 

16.30 h. “Parlem sobre indústria 4.0 i innovació”, amb Albert Hidalgo, director d’I+D a Ausa


17.00 h. Conferència. “Els grans reptes de la indústria”, a càrrec de Xavier Marcet, president de Lead to Change


18.15 h. Cloenda a càrrec d’Àngel Vilarasau, degà del CETIM.

 

 L’empresa AUSA està situada al carrer Castelladral, 1.

 

 

Documents relacionats

  • imagen