Manresa celebra el mercat 'Parc a taula' per oferir els millors productes naturals i vitícoles de proximitat

El certamen tindrà lloc aquest dissabte a la Plaça Major des de les 8 del mati a les 2 de la tarda i compartirà espai amb el mercat agrari de cada dissabte.

imagen

Aquest dissabte, 25 d’octubre, la plaça Major de la capital del Bages acollirà la 44ª edició del mercat “Parc a taula”. L’esdeveniment, que s’emmarca dins del programa econòmic que impulsa la Diputació de Barcelona amb la col·laboració local de l’Ajuntament de Manresa, té com objectiu promocionar els productes de la terra.

El mercat “Parc a taula”, que compartirà espai amb el mercat agrari de cada dissabte, tindrà lloc des de les 8 del mati a les 2 de la tarda, i consistirà en una representació de productors i cellers dels espais naturals protegits vinculats a aquest programa que enguany ja compta amb la participació de 240 empreses.

Com a representants i hi assitiaran: El Celler Serralada de Marina i els caves Grau Dòria, els Embotits Can Pedret, els Formatges Can Pujol, i la Mel de les Valls del Montcau.

“Parc a taula” és un programa transversal de desenvolupament econòmic que forma part de La Xarxa de Productes de la Terra am b l’objectiu de destacar els valors culturals i paisatgístics dels parcs catalans mitjançant la viticultura, els productes naturals de proximitat i l'elaboració que en fa la gastronomia.

D’aquesta manera, els restaurants de les poblacions vinculades als espais naturals protegits proposen la degustació de diferents plats, elaborats específicament amb productes naturals i cuinats per mans expertes.

Als restauradors, s’hi afegeixen els productors i artesans alimentaris del territori, que aporten la matèria primera de qualitat que exigeix la millor cuina. Per últim, s’inclouen allotjaments propers al parc, que ofereixen el millor servei per tal de gaudir de l’estada.

Es pot visitar el web del programa a: www.diba.cat/parcsn/parcataula i descarregar la seva App per a iPhone i Android. També es pot seguir mitjançat Fa cebook i Twiter.

Documents relacionats

  • imagen