Manresa participa en la presentació de la publicació “Fer ciutadania des del món local. Propostes per a la inclusió, la interacció i la diversitat”

L’acte s’ha celebrat avui  al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb la participació del regidor de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Manresa, Jamaa Mbarki El Bachir

imagen

El regidor de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Manresa, Jamaa Mbarki El Bachir ha participat avui a Barcelona en la jornada de presentació de la publicació “Fer ciutadania des del món local. Propostes per a la inclusió, la interacció i la diversitat”. L’acte ha tingut lloc a la sala d’actes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. La jornada ha comptat amb l’assistència del conseller Chakir El Homrani, que ha fet el discurs de cloenda.

L’obertura de l’acte ha anat a càrrec del Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós. A continuació, la jornada s’ha desenvolupat en tres blocs.

Al primer bloc s’ha debatut sobre “El camí cap a la ciutadania, experiències des dels municipis”.

El segon s’ha dedicat a “Adaptació dels serveis a la societat diversa”, bloc en què ha intervingut el regidor manresà per parlar sobre “Reforç escolar d’estiu”, fent especial èmfasi en el projecte de reforç de lectoescriptura i comprensió adreçat a alumnat nouvingut a la ciutat de Manresa.

Finalment,  en el tercer bloc, s’ha posat sobre la taula “la gestió de la diversitat”.

Documents relacionats

  • imagen