Una seixantena de persones participaran demà a la 45a edició de la Trobada de Manresans Forans

Demà al matí tindrà lloc la tradicional Trobada de Manresans Forans amb motiu de les Festes de la Llum. La trobada inclou la recepció al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa, una xerrada sobre la història de les Bases de Manresa, la visita als comerços emblemàtics de la ciutat i un dinar al restaurant La Cuina.  

imagen

Una seixantena de persones s'han apuntat a la 45a edició de la trobada de Manresans Forans, que tindrà lloc demà dissabte, al matí, en el marc de les Festes de la Llum.

 

La Trobada de Manresans Forans començarà de bon matí. A les 10.30 h els participants es trobaran a la plaça Major. A continuació, l’historiador Francesc Comas els farà una breu introducció històrica a l’edifici consistorial, on seran rebuts per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo.

 

Després dels parlaments de l’alcalde, la regidora i el representant dels Manresans Forans, Jordi Canet, l’historiador Francesc Comas explicarà al Saló de Sessions la història de les Bases de Manresa.

 

Seguidament, a les 12.15 h, iniciaran una visita pels comerços emblemàtics de la ciutat. Posteriorment,  la trobada finalitzarà amb un dinar al restaurant La Cuina.

 

 

Documents relacionats

  • imagen