Manresa Turisme estrena punt d’informació turística 24 hores

Està ubicat a la mateixa façana de l’Oficina de Turisme. Des d’aquest punt es podrà consultar tàctilment el web manresaturisme.cat  en qualsevol moment del dia.

imagen

Des d’avui mateix, coincidint amb la Festa de la Llum, l’Oficina de Turisme de Manresa disposa d’un punt d’atenció 24 hores a la façana de la mateixa oficina.

Des d’aquest punt es podrà consultar tàctilment el web manresaturisme.cat  en qualsevol moment del dia i tenir accés a tota la informació que conté sobre recursos turístics, oferta hotelera i gastronòmica, rutes guiades i de natura o activitats especials.

Amb aquest punt d’informació 24 hores es reforça el servei d’atenció i informació que ofereix diàriament Manresa Turisme, tant des l’Oficina de Turisme, oberta cada dia durant tot l’any, com des d’altres punts d’atenció turística com el Carrer del Balç i el Centre d’Acollida de Pelegrins, també d’obertura diària, o l’Espai Manresa 1522.

Aquest punt 24 hores és una iniciativa gestionada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa amb la col·laboració tècnica de l’empresa Gresely i Farré.

  

Documents relacionats

  • imagen