L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut aquest matí la junta directiva de l’associació TIC3, una nova associació d’empresaris i entitats dedicades a les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) de la Catalunya Central. Amb aquesta reunió, a la que també ha assistit la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, TIC3 dona inici a les seves activitats. 

Durant la trobada, els representants de les empreses TIC han explicat a l’alcalde i a la regidora els seus objectius, centrats en una aposta clara per la internacionalització i la recerca, així com per la relació amb el sector educatiu. 

TIC3, que neix ara com a associació per agafar el relleu de la Fundacio CATIC, considera la tecnologia un factor clau i estratègic per al creixement econòmic i vol apostar per aquest sector com a nexe d’unió i col·laboració entre les empreses del territori. 

L’associació esta formada actualment per 32 empreses i entitats relacionades amb el sector TIC i treballarà conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa per a potenciar i estimular l’activitat de les empreses tecnològiques des de la Catalunya Central. En aquesta línia, han acordat impulsar un estudi sobre quina ha de ser la línia estratègica del sector per aconseguir una diferenciació que el faci més competitiu.

Documents relacionats

  • imagen