Els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa lamenten la nova mort a la C-55 i demanen al conseller de Territori que doni a conèixer les actuacions previstes

L'alcalde Valentí Junyent ha llegit aquest vespre, a l'inici del Ple, un manifest signat per CiU, PSC, ERC, PP, PxC i CUP on tots els grups es comprometen a buscar un consens per debatre sobre aquesta qüestió en un proper Ple municipal.

imagen

Els sis grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Manresa -CiU, PSC, ERC, PP, PxC i CUP- han lamentat avui el nou accident mortal a la C-55, que va tenir lloc dissabte passat, i han demanat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que doni a conèixer les actuacions previstes per millorar aquesta carretera i reduir l'accidentalitat.

L'alcalde Valentí Junyent ha llegit a l'inici del Ple que s'ha celebrat aquest vespre un manifest signat per tots els grups on es comprometen a buscar un consens per debatre sobre aquesta qüestió en un proper Ple municipal.

Text íntegre del manifest de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Manresa davant un accident mortal a la c-55

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Manresa en reunió celebrada ahir dimecres, 20 de novembre de 2013, va decidir que el Ple d’avui s’iniciaria amb la lectura d’aquest manifest:

1. Lamentem profundament una nova víctima mortal a la carretera C-55 i manifestem el nostre condol als seus familiars i amics.

2. Ens comprometem a buscar un consens al voltant de la problemàtica de la C-55 per debatre sobre aquest qüestió en un proper Ple.

3. Requerim al conseller de Territori i Sostenibilitat, l’Honorable Senyor Santi Vila, que doni a conèixer les actuacions previstes en aquesta via abans de l’acabament d’aquest any 2013.

Signen tots els grups municipals representats al plenari de l’Ajuntament de Manresa: CiU, PSC, ERC, PP, PxC i CUP.

Documents relacionats

  • imagen