El CEDEM obre el període d’inscripcions per als cursos de formació del segon trimestre

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest segon trimestre de l’any diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.


La formació programada posa el focus en diversos temes d’interès com són  la creació d’una botiga online a través del programa Shopify; la utilització del certificat, la signatura i la facturació electrònica a l’empresa; el disseny gràfic a través de l’editor Canva; coneixements bàsics sobre les diferents modalitats de la propietat industrial; màrqueting per a emprenedors o fiscalitat bàsica.

 

Cursos adreçats a emprenedors/es, autònoms/es i empreses:

  • Crea la teva botiga online sense inversió amb shopify  (1 i 3 d’abril, de 9.30 -13.30 h)

L'objectiu és proporcionar els coneixements i les eines necessàries per crear una botiga online guanyadora sense inversió inicial amb Shopify. Durant les dues sessions, els participants, aprendran a crear, configurar, administrar i potenciar la seva botiga on-line, així com connectar-la amb les xarxes socials per crear un ecosistema complet del seu negoci. Hi hauran exemples pràctics.


  • Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l’empresa (15 d’abril, de 10 a 14 h)

El seminari, introduirà les eines i mecanismes per facilitar la implantació i ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament i es posaran de relleu, els avantatges d’emprar certificat digital, signatura i facturació electrònica i com implementar-los a les organitzacions.

 

  • Disseny gràfic per a no dissenyadors: curs de CANVA aplicat a les xarxes socials -2a edició- (5 de maig, de 9.30 a 14.30 h)

CANVA és un editor gratuït que permet crear ràpidament elements gràfics amb un acabat professional per a la web, Xarxes Socials o per a la impressió sense tenir coneixements de disseny.

 

  • Impulsa el teu negoci amb les Marques, Patents i Dissenys Industrials (15 de maig, de 10 a 13 h)

Els objectius de la sessió són conèixer quins són les diferents vies de protecció dels actius intangibles; drets i obligacions dels titulars; tràmits i fases que s'ha de seguir. Es parlarà de la propietat industrial i de les seves modalitats (marques, patents i llicències).

La sessió estarà dividida amb dues parts:

-  De 10 a 11.30 h: teoria (part comuna)

- De 11.30 a 13 h: assessoraments individualitzats de 15 minuts (part individual). S’assignarà a cada interessat, una franja horària de 15 minuts per rebre assessorament personalitzat.

 

  • Màrqueting per a emprenedors: els 10 manaments per tirar endavant un projecte empresarial amb èxit:  (16 i 18 de juny, de 9.30 a 13.30 h)

Aquest taller/formació pretén fer una aproximació als 10 manaments, adaptats i pensats per a projectes d’emprenedoria, amb l’objectiu de dotar d’eines i recursos als emprenedors  en la posada en marxa i dels seus reptes empresarials i el seu èxit continuat en el temps. 

 

Cursos adreçats a autònoms o emprenedors que es vulguin constituir com a autònoms en breu:


  • Fiscalitat bàsica per autònoms (2 i 4 de juny, de 9.30 a 13.30 h)

El curs, que tindrà una durada de 8 hores, té com a objectiu que conegueu quins són els principals impostos, directes i indirectes, el calendari fiscal i les obligacions comptables i saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables.

 

Inscripcions: Ompliu el següent formulari: https://forms.gle/e99bVQYZbYuZRtc97

Per a més informació sobre les activitats programades, visiteu el següent enllaç.

Lloc: Tots els cursos a les instal·lacions de CEDEM, C/ Castelladral 5-7, de Manresa).

 

Documents relacionats

  • imagen