L’Ajuntament inicia dimarts vinent a les Escodines una tanda de xerrades per donar a conèixer el treball del servei de mediació “Enllaç”

Tindrà lloc a la Sala d’actes del Casal de les Escodines, a les 7 de la tarda. L’Ajuntament celebrarà l’abril vinent dues xerrades més als barris de Valldaura i la Sagrada Família amb l’objectiu d’apropar i fer difusió entre la ciutadania i el món veïnal d’aspectes bàsics sobre convivència i ciutadania.


imagen

El proper dimarts dia 10 de març a les 19 h, a la Sala d’actes del Casal del barri de les Escodines, tindrà lloc la primera de les xerrades programades a diversos barris de la ciutat sobre convivència i mediació, seguint una línia d’actuació ja portada a terme amb altres associacions veïnals anys enrere.

La xerrada del dia 10 està coorganitzada per Ajuntament de Manresa (Servei d’intermediació veïnal i comunitari “Enllaç”) i  l’associació de veïns i veïnes del barri de les Escodines i el seu Pla de Desenvolupament Comunitari.

Aquestes xerrades pretenen apropar i fer difusió entre la ciutadania i el món veïnal d’aspectes bàsics sobre convivència i ciutadania, i alhora poder explicar la tasca del servei municipal "Enllaç" (el recurs de la mediació i la intermediació, estratègies d’intervenció, les temàtiques que s’acostuma a atendre, com accedir al servei i la gestió pacifica dels conflictes, etc.).

Les dues següents xerrades es portaran a terme al llarg del mes d’abril, la primera amb l’associació de veïns i veïnes de Valldaura, el dimarts 21 d’abril a les 18.30 h de la tarda, a l’espai de la Nostra Llar;  i la segona, amb l’associació de veïns i veïnes de la Sagrada Família, tot i que la data està pendent de concretar.

Documents relacionats

  • imagen