L’Ajuntament de Manresa homenatja Francesca Valls, propietària de la botiga centenària Joguines Valls

La Paqui, tal com és coneguda Francesca Valls, té actualment 92 anys, i ha tancat el gener passat un negoci de venda de joguines amb 124 anys d’història.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va rebre ahir a la Paqui, tal com és coneguda Francesca Valls, de 92 anys d’edat, la propietària de la botiga Joguines Valls que ha tancat el 31 de gener passat aquest mític negoci de venda de joguines després de 124 anys d’història.

L’acte d’homenatge a l’Ajuntament de Manresa va comptar amb l’assistència també de la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau; de membres de la seva família, Lluis Trulls, Esperança Serra, Juli Pérez i Consol López; i de les dependentes de la botiga, Trini Xuriguera i Carme Martínez.

Durant la recepció l’alcalde ha fet el lliurament d’un ram de flors i un obsequi en nom de l’Ajuntament i li ha agraït  els gairebé vuitanta anys  que ha passat darrere el taulell d'aquest establiment situat al carrer Urgell, al bell mig del Centre Històric , i que sempre havia estat un autèntic referent per a les famílies i infants de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen