Treballs d’Aigües de Manresa a l’entorn de la carretera de Santpedor, necessaris per no posar en risc les instal·lacions, a partir de demà

Demà dimecres s’inicien unes obres de canalització a la carretera de Santpedor, que comportaran restriccions a la mobilitat. Aigües de Manresa ha determinat que, malgrat la situació actual, l’actuació és imprescindible per no posar en risc les instal·lacions i es durà a terme seguint tots els protocols de seguretat.


imagen

La Secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat que demà dimecres començaran unes obres de canalització  soterrada d'aigua potable entre l’avinguda de les Bases de Manresa, plaça de la Creu i plaça Prat de la Riba, que aniran a càrrec d’Aigües de Manresa. 

 

Tot i que, en la situació derivada del coronavirus, l’empresa ha reduït al mínim necessari els treballs a l’exterior, aquesta actuació és imprescindible per no posar en risc la fiabilitat de les instal·lacions. Els treballs es duran a terme seguint tots els protocols de seguretat.

 

Les afectacions al trànsit seran les següents:

 

A partir del 18 de març:

 

-Es tallarà el trànsit de vehicles de l’accés a la carretera de Santpedor des de la plaça de la Creu, al tram entre la plaça de la Creu i carrer Valentí Almirall (direcció plaça Mallorca).

 

 · Es tallarà l'accés de Ctra. Santpedor des de Plaça La Creu en  direcció a Plaça Mallorca. Els vehicles es desviaran per Avinguda  Bases de Manresa i carrer Creu Guixera per accedir de nou a Ctra. Santpedor.

 

 · Els vehicles que circulin per Ctra. Santpedor podran accedir a  Plaça de La Creu

 

- El Servei BUS MANRESA modificarà els seus recorreguts d'acord amb els  desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Pl. Mallorca  (dir. Pl. Bonavista) i Valentí Almirall. Consulteu les afectacions a  través del web www.manresabus.com [1] o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

A partir del dilluns, 23 de març:

 

-Es tallarà el trànsit de vehicles de la carreter de Santpedor, entre la plaça de la Creu i el carrer Valentí Almirall (ambdós sentits de circulació).

 

-Els vehicles que circulin per Ctra. de Santpedor provinents de  plaça Mallorca en direcció a plaça de La Creu es desviaran pels  carrer Valentí Almirall i Guifré el Pilós per accedir de nou a Pl. de  La Creu.

 

-Es tallarà l'accés de Ctra. Santpedor des de Plaça La Creu en  direcció a Plaça Mallorca. Els vehicles es desviaran per Avinguda  Bases i carrer Creu Guixera.

 

 -El Servei BUS MANRESA modificarà els seus recorreguts d'acord als  desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Pl. Mallorca  (dir. Pl. Bonavista), Valentí Almirall i La Creu. Consulteu les  afectacions a través del web www.manresabus.com  o bé al telèfon

 93 875.71.50.

 

 Es previst que aquests treballs durin 10 dies

Documents relacionats

  • imagen