Manresa 2022 ajorna la Marxa del Pelegrí i el cicle Quinze Vint-i-dos fins a la tardor

A causa de la situació derivada del coronavirus COVID-19 i l'aturada de les activitats culturals, esportives i d'oci col·lectiu, diverses activitats programades dins l'eix Batega de Manresa 2022 en el primer semestre d'aquest any s'han vist afectades i s'han hagut d'ajornar o cancel·lar.

imagen

A nivell esportiu, d'una banda queda suspès el 2n Torneig de Bàsquet Ignasià previst per al cap de setmana del 4 i 5 d'abril, una competició amb la participació de combinats de les regions per on passa el Camí Ignasià i amb la col·laboració de Bàsquet Manresa, Bàsquet Joviat, Bàsquet Oms i l'A. E. La Salle Manresa.

 

I, per altra banda, s'ajorna a la tardor la 6a Marxa del Pelegrí que s'havia celebrar el diumenge 19 d'abril. L'organització i les entitats implicades estan treballant per a trobar i acordar una nova data que permeti la realització de l'edició de 2020 d'una caminada popular que l'any passat va aplegar 700 persones i que ressegueix el darrer tram del Camí Ignasià entre Montserrat i Manresa.

 

Pel que fa al capítol cultural, el cicle Ignàgora d'aquest any ha quedat suspès, després de només haver-se pogut celebrar un dels 4 actes previstos. Ignàgora celebrava la seva sisena edició de xerrades que conviden a la reflexió i l’aprofundiment en la influència dels valors ignasians en la societat actual al Centre d’Espiritualitat Ignasiana.

 

I, per últim, els diàlegs creatius entre disciplines artístiques del cicle Quinze Vint-i-dos previstos per al 12 i 26 de març s'ajornen fins al mes de novembre, en què es reprogramaran els dos espectacles previstos dins la tercera edició d'aquest cicle de creació en directe i davant l'espectador a l’Espai Manresa 1522.

 

Tant en el cas de la Marxa del Pelegrí com del cicle Quinze Vint-i-dos, aquelles persones que ja s'havien inscrit o havien comprat entrada anticipada podran guadir-ne en la nova data que es programi. Si, aleshores, aquesta data no la tenen disponible, els seran degudament retornats els diners.

 

L'Ajuntament de Manresa, Manresa 2022 i la Fundació Turisme i Fires de Manresa treballen per a poder reubicar en la mesura del possible les activitats programades dins l'eix Batega Manresa 2022 i que s'han vist afectades per l'estat d'alarma i les seves conseqüències. En el cas d'aquelles que no és possible reprogramar dins d'aquest any, es seguirà treballant per a la seva celebració l'any 2021. 

Documents relacionats

  • imagen