Manresa Jove continua oferint els serveis de forma virtual a les persones joves

Els dos equipaments municipals de Joventut, l’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana continuen oferint activitats i serveis de forma virtual, per tal que les persones joves es mantinguin actives i puguin continuar desenvolupant el seu projecte vital.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de Manresa  Jove,  està adaptant els seus serveis i activitats per tal de poder oferir a les persones joves els serveis que ofereix normalment de la forma més normalitzada possible.

 

Oficina Jove del Bages

L’Oficina Jove del Bages (OJB) és un servei  especialitzat d’informació i assessorament per a totes les persones joves del Bages i professionals de joventut. Es tracta d’un servei gestionat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages, i que pertany a la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil que es promou des de la Generalitat de Catalunya.

 

Per tal d’adaptar-nos a la nova situació de crisi a causa de la pandèmia del Covid-19 l’Oficina jove continuarà publicant contingut a través de les xarxes socials i també a la pàgina web de Manresa Jove, per tal que el confinament sigui el més actiu possible.

 

Per aquest motiu si esteu atents i atentes a les xarxes socials podreu continuar fent ús de les assessories i també gaudir del recull de recursos que des del servei d’informació juvenil de l’Oficina jove publicaran cada divendres.

 

Casal de Joves la Kampana

 

A partir d’avui mateix des del Casal de joves la Kampana ofereixen la Programació virtual “especial confinament” que es publicarà cada dilluns fins que finalitzi aquesta situació. Les persones que vulguin poden visualitzar la programació a través de instagram: @lakampana i també a compartir-ho etiquetant #programaciovirtuallakampana.4

 

Programació

Dia 23: Tarda de Jocs de Taula

Dia 24: Projecció “Sex Education”

Dia 25: Taller de cuina: Pinxos de fruita i xocolata

Dia 26: Taller. Pinta la teva mandala

Dia 27: Segueix a @Yomemuevoencasa i fes alguna de les propostes que proposen

Documents relacionats

  • imagen