L'espectacle poètic 'Continuem venint del Nord, venint del Sud' serà l'acte de cloenda del Tocats de Lletra

Demà a la tarda el teatre Conservatori acollirà la funció musicada per Manel Camp i protagonitzada per vuit poetes d’arreu del territori de parla catalana. A l’acte hi assistiran l’alcalde de Manresa i diverses personalitats. El festival, però no finalitza i continua el seu programa d’activitats fins el diumenge 26 d’octubre.

imagen

El Tocats de Lletra finalitza aquest cap de setmana amb diverses propostes culturals rellevants amb la literatura i la música de protagonistes.

Demà, divendres 24 d’octubre a les 8 de la tarda, tindrà lloc l’espectacle de cloenda del festival “Continuem venint del Nord, venint del Sud” que posa damunt l’escenari del Teatre Conservatori a vuit poetes vinguts d’arreu dels països catalans acompanyats del piano de Manel Camp.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, farà el discurs de cloenda de la vuitena edició dels ‘Tocats’ en un acte que obrirà i conduirà Jordi Estrada, representant d’Òmnium Cultural del Bages, i que comptarà amb la intervenció d’Antoni Daura, president del gremi de Llibreters de Catalunya. També hi assistirà el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

El representant d’Òmnium presentarà la funció amb els poetes protagonistes: Mireia Calafell, Manuel Forcano, Àngels Gregori, Glòria Julià, Biel Mesquida, Laia Noguera, Francesc Percerisas i Josep Piera que versaran textos en els diversos accents d’una mateixa llengua.

L’espectacle és gratuït però s’han d’anar a recollir les invitacions a les taquilles del teatre Kursaal com a màxim una hora abans de què comenci la representació. L’aforament és limitat.

El Tocats de Lletra, però no acaba aquí sinó que continua oferint activitats fins el diumenge 26 d’octubre.

Música, lírica i diversió en el Cercatasques poètic

El mateix divendres, 24 d’octubre a les 10.30 del vespre, els més noctàmbuls podran gaudir del cercata sques poètic a càrrec d’un eixam d'autors vinguts d’arreu amb molta set i poca son que ompliran els carrers del centre històric de Manresa de música i literatura.

Els artistes convidats són Gemma Arimany, Míriam Cano, David Caño, David Castillo, Joan Duran, David Figueres, Núria Martínez-Vernis, Maria Antònia Massanet, Jordi Valls i Xavier Giol

El recorregut començarà a la Gramola (22.30 h), continuarà cap al Cercle Artístic de Manresa (23.15 h), després anirà a la Llibreria Papasseit (24.00 h) i acabarà al Trasteret (13.00 h).

En aquest últim espai i com a punt final tindrà lloc el concert íntim a càrrec del cantautor i músic Albert Palomar Palomar que interpretarà cançons del seu nou disc en solitari “Cor de bou” i algunes del seu primer disc “No estem sols” .

Actes del divendres 24 d’octubre

A les 20.00 h: “Continuem venint del Nord, venint del Sud”. Teatre Conservatori (c. Mestre Blanch, 4). Espectacle de cloenda.

Organitza: Ajuntament de Manresa, Òmnium Cultural del Bages, Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració de l’ANC Manresa i el suport del Teatre Conservatori - MEES

A les 22.30 h: Cercatasques poètic. Coordinat per Sònia Moya.

Organitza: Ajuntament de Manresa i Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració de La Gramola, Cercle Artístic de Manresa, Llibreria Papasseit i el Trasteret

Documents relacionats

  • imagen