L’Ajuntament reparteix més d’un centenar de lots de la plataforma dels aliments

Davant la parada tècnica de la plataforma dels aliments a causa de la crisi del Covid-19, els i les professionals de  Serveis Socials han fet el lliurament de productes a famílies necessitades  al Mercat de Puigmercadal.

imagen

Aquest matí, al mercat de Puigmercadal, professionals de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa han lliurat un total de 102 lots de productes i aliments secs a famílies necessitades. Els lots contenien aliments secs (llegum, oli, arròs, pasta, tomàquet, tonyina, galetes, cacau en pols),  llet, ous i fruita.

Aquest lliurament s’ha fet a causa de la parada tècnica que ha hagut de realitzar aquesta setmana la plataforma dels aliments de la Fundació del Convent de Santa Clara. Els aliments s'han repartit a persones que ja son usuàries de la plataforma i per a noves altes que s’han derivat de les EBAS (Equips Basics de Serveis Socials) de Manresa.

Els lots lliurats van ser preparats diumenge passat pels voluntaris de la plataforma.

A partir de la setmana vinent es tornarà al mecanisme habitual i l’horari de la plataforma, que ja estarà en funcionament a la carretera de Vic, 162.

 

Documents relacionats

  • imagen