L’Oficina Jove del Bages ofereix demà una xerrada virtual a càrrec del guionista i director Xavier Miralles, en el marc de la Fira de l’Estudiant

Per participar en la xerrada cal tenir instal·lada l’app Zoom en un dispositiu electrònic; enviar un correu electrònic a bages@oficinajove.cat i us facilitaran l’enllaç i el codi d’accés


imagen

Aquest any es realitza la 7ena edició de l’Oficina artística, que es realitzarà de forma virtual a través de la plataforma Zoom i anirà a càrrec del director i guionista  de cinema i teatre Xavier Miralles. Davant la situació de crisis pel COVID-19, l’Oficina artística que s’ofereix cada any a l’Espai Jove Joan Amades  i en el marc de la Fira de l’Estudiant s’ha adaptat a un format on-line.

 

Oficina artística és un projecte que es va consolidant any rere any, amb l’objectiu de donar un espai especial a les persones joves que volen desenvolupar estudis artístics, ja que majoritàriament són estudis que queden en l’oblit.  

 

La xerrada D'enguany té per objectiu apropar les arts escèniques i concretament el cinema  als joves assistents, per tal que les persones joves que es vulguin dedicar a aquestes professions coneguin les diferents sortides professionals i també perquè coneguin un cas d’èxit de ben a prop.  

 

La cita amb el director i guionista serà demà dijous 16 d’abril a les 12 hores, a la plataforma Zoom. Xavier Miralles farà un recorregut per la seva experiència en aquest món amb l’objectiu de motivar i apropar aquesta disciplina a les persones més joves.

 

 

Biografia de Xavier Miralles

 

Xavier Miralles als seus 31 anys es defineix a ell mateix com un emprenedor. Fa 10 anys que es dedica al món de les arts escèniques, ha realitzat més de 10 curtmetratges i 13 obres de teatre.

 

El 2013 estrena la  pel·lícula “El árbol sin sombra”, que suposa l’inici al gènere de terror que l’acompanyarà al llarg de la seva trajectòria. Amb el rodatge de la seva segona pel·lícula “Letargo”, és quan s’inicia en la realització de pel·lícules LGTBI.

 

Ha treballat amb actors i actrius com: Macarena Gómez, Jon Kortajarena o Daniel Grao.

 

Repàs de les edicions anteriors

 

En les edicions anteriors de l’Oficina Artística els artistes convidats provenien del món de la il·lustració (Joan Turu, Quim Moya, Valentí Gubianes) i també de la fotografia (Oriol Segon) o del món de la moda (Miriam Ponsa) i l’any passat amb Pepo Flores (teatre).

 

Com ho he de fer si vull participar a la xerrada?

 

-          Baixar l’app Zoom a un dispositiu electrònic.

-          Enviar un correu electrònic a: bages@oficinajove.cat

-          Us respondrem el correu facilitant-vos l’enllaç i el codi d’accés.

 

Qualsevol dubte podeu trucar o enviar un watts app al mòbil: 678193580: Manresa Jove.

 

L’acte comptarà amb la presència i presentació de la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa M Ortega.

 

Documents relacionats

  • imagen