El Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l’abast de tothom materials didàctics en línia per aprendre la llengua catalana

Els diferents serveis s’adapten per continuar l’aprenentatge del català des de casa.


imagen

Sota l'eslògan "Connecta't. Activa el teu català!", el Consorci per a la Normalització Lingüística adapta gran part de l'activitat per oferir-la en línia perquè les persones interessades puguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana, o puguin iniciar-s'hi, malgrat el confinament.

El cursos de català per mitjà de la plataforma d'aprenentatge virtual Parla.cat, 100% per lliure o amb tutor; el Voluntariat per la llengua virtual, i l'assessorament lingüístic telemàtic són tres serveis que s'adapten, es reorganitzen i s'activen per donar resposta a les necessitats dels usuaris.

S’ofereixen dos períodes d’inscripció per als cursos Parla.cat amb tutoria. La inscripció del primer període és del 15 al 19 d’abril, i la del segon període del 20 al 24 d’abril. Els cursos començaran el mes d’abril i s’acabaran el mes de juny.

Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català tenen també a la seva disposició l'opció d'inscriure's a la modalitat lliure del Parla.cat (www.parla.cat) per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme, o puguin iniciar-s'hi.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del Centre de Normalització Lingüística Montserrat https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/

 

Documents relacionats

  • imagen