Els serveis de Joventut de 14 municipis del Bages proposen un trivial comarcal per fer un confinament més agradable a les persones joves

Les preguntes del joc estan majoritàriament relacionades amb temes de Joventut. La persona que encerti més preguntes guanyarà un val per a dues persones per fer una estada en un alberg de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (Xanascat).

imagen

Avui 17 d’abril s’ha iniciat el joc del trivial a través de les històries de la xarxa social Instagram del perfil de l’Oficina Jove del Bages. Cada dos dies, es publicaran, per aquest canal, tres preguntes d’un municipi amb l’objectiu de donar a conèixer, entre les persones joves i la població bagenca en general, els serveis locals de joventut i tota la seva tasca d’una forma participativa i adaptada a la situació actual de confinament.

Els municipis que hi participen són: Artés, Callús, Cardona, Castellbell i el Vilar, Fonollosa, Manresa, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet, i Súria.

Les preguntes del joc estan majoritàriament relacionades amb temes de joventut, com ara entitats juvenils, col·lectius feministes, activitats i equipaments juvenils, cultura, esports o fins hi tot història.

Hi poden participar totes les persones que segueixin el perfil de @Manresajove_oficinajovebages per la xarxa social Instagram, però només optaran al premi les persones joves de 16 a 29 anys que resideixin en un municipi del Bages.

La persona que encerti més preguntes i compleixi els requisits, guanyarà un val per a dues persones per fer una estada en un alberg de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (Xanascat) per gaudir quan acabi l’estat de confinament. Aquest premi l’ha ofert de forma gratuïta la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Es poden llegir les bases senceres de participació del joc al web de www.manresajove.cat o bé a les xarxes socials de l’Oficina Jove del Bages i dels serveis de joventut dels municipis que hi participen.

 

Documents relacionats

  • imagen