Les deixalleries del consorci reobriran dimecres amb horari reduït i només per a activitats econòmiques

La xarxa de deixalleries continua tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del covid-19. L’horari der servei de la deixalleria de Manresa serà de 12 a 14 h, i de 18 a 20 h, de dilluns a divendres.

 

imagen

A partir d'aquest proper dimecres, 22 d'abril, la xarxa de deixalleries fixes del Consorci començarà a donar servei a les activitats econòmiques: amb un horari molt més reduït de l'habitual (els caps de setmana es mantindran tancades), s'obriran per rebre residus provinents d'empreses, comerços, tallers... però continuaran tancades als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19.

A més, es limitarà el número de persones permeses dins les instal·lacions (1, 2 o 4, segons la mida de la deixalleria) per garantir la distància de seguretat entre els usuaris i minimitzar el risc de contagi. També es recomanarà als usuaris que portin mascaretes i guants per accedir-hi.

Serveis que eren destinats principalment a l'usuari particular, com la venda de compost o el segellat de bonificacions, continuaran aturats fins que no es reobrin oficialment les deixalleries.

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha pres la decisió de fer aquesta primera fase de reobertura molt limitada per atendre les necessitats de les activitats econòmiques que ja han tornat a la seva activitat habituals fa uns dies. Però es mantenen tancades als particulars d'acord amb l'estat d'emergència actual i les recomanacions de confinament i de sortir de casa només per a activitats imprescindibles.

D'altra banda, el Consorci fa una crida a la col·laboració de la ciutadania per evitar abandonament de voluminosos a la via pública i demana que aquests objectes es guardin a casa fins que tornin a obrir les deixalleries o es reprengui el servei de recollida de voluminosos porta a porta.

Horari de servei a Manresa

L’horari de servei de la deixalleria de Manresa serà de 12 a 14 h, i de 18 a 20 h;  de dilluns a divendres. Els caps de setmana restarà tancada.

Documents relacionats

  • imagen