L’Ajuntament organitza un nou Espai Creatiu via on-line sobre “Narrativa i escriptura amb accent de dona”

Començarà el proper 19 de maig i està dirigit tant a persones joves com adultes. El període d’inscripcions s’obre demà i fins al 15 de maig.

 

imagen

Amb l’objectiu de vincular una temàtica transversal, poder-hi reflexionar i desenvolupar diverses pràctiques artístiques a través d’un petit procés creatiu, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa reprén aquest mes de maig i juny via on-line una proposta que havia de formar par de la programació sociocultural de finals de març dels centres cívics (Casal de les Escodines i Centre Cívic Selves i Carner) dins el projecte “Espais Creatius” i que vehiculava dones, narrativa i escriptura.

La proposta, emmarcada inicialment al mes de març en motiu de la celebració del Dia de la Dona Treballadora,  degut a la crisi de la Covid-19, es va haver d’aplaçar  i es planteja ara en format on-line/videoconferència pels dimarts 19, 26 de maig i 2 de juny, de 18 a 20 h.

Conduirà l’Espai Creatiu la traductora literària i bibliotecària manresana Maria Cirera, amb l’objectiu de crear un espai per reflexionar sobre el paper que han tingut les dones en la literatura, ja sigui com a autores o com a protagonistes.

Narrativa i escriptura amb accent de dona” ’introduirà altres veus, perspectives i estils expressius en femení i donarà a conèixer escriptores clau en la incorporació de les dones a la societat literària del segle XX. A cada sessió es realitzaran exercicis d’escriptura que ajudaran a les persones participants a repensar el gènere. Es facilitaran material i bibliografia de les autores treballades.

La proposta té un cost de 15 euros i per realitzar-la caldrà inscriure’s a cultura@ajmanresa.cat, del 6 al 15 de maig, facilitant les següents dades: nom i cognoms, DNI, data de naixement, adreça física, població i CP, telèfon mòbil i fix, correu electrònic i número de compte corrent o codi IBAN.

Les 12 places disponibles es cobriran per odre d’inscripció. El 18 de maig s’enviarà un correu electrònic de confirmació de l’admissió a totes les persones interessades i la invitació al mitjà que s’utilitzarà per realitzar la videoconferència.

Per participar a les sessions cal disposar d’internet, ordinador, telèfon o tauleta tàctil amb connexió, paper i bolígraf.

Els Espais Creatius es realitzen un cop al més, indistintament al Casal de les Escodines o al Centre Cívic Selves i Carner, d’ençà al maig de 2019. Tenen una durada de 2, 3 o 4 sessions o de durada anual, com l’Espai Creatiu  “El microrelat, un petit gran gènere”, que es va iniciar al novembre 2019 al Centre Cívic Selves i Carner i que també està tenint una continuïtat virtual des del confinament.

Documents relacionats

  • imagen