L’Ajuntament reobre aquest divendres els tres pàrquings municipals i posa en circulació 10.000 vals d’aparcament gratuït amb la UBIC

Els aparcaments municipals —Quatre Cantons, Puigmercadal i Centre Històric— havien quedat tancats a l’inici de l’estat d’alarma decretat pel Govern estatal, seguint les mesures de seguretat.

imagen

L’Ajuntament de Manresa reobrirà l’aparcament en rotació per al públic general dels tres pàrquings municipals —Quatre Cantons, Puigmercadal i Centre Històric— aquest divendres 8 de maig. A la vegada, es posen en circulació 10.000 vals d’aparcament gratuït (de mitja hora i d’una hora sencera) que es distribuiran entre els clients i clientes dels comerços de les associacions de comerciants. La UBIC s’encarregarà de fer-ne el repartiment.

 

Els tres pàrquings es van tancar a l’inici de l’estat d’alarma decretat pel Govern estatal. El tancament es va fer seguint les mesures de seguretat per fer front a la propagació de la covid-19 i, també, perquè la mobilitat a partir del 16 de març es va reduir molt notablement, a banda que la gratuïtat de la zona blava va fer no hi hagués necessitat de més aparcament en subsòl. Durant aquestes setmanes de confinament, només n’havien pogut fer ús els seus abonats.

 

Mentre duri l’estat d’alarma, els horaris seran els següents:

            -Quatre Cantons: de dilluns a dissabte de 7 a 22 hores

            -Puigmercadal: de dilluns a dissabte de 7.15 a 21.45 hores

            -Centre Històric: de dilluns a dissabte de 7.30 a 21 hores

Documents relacionats

  • imagen