El CEDEM programa una nova tanda de píndoles formatives on-line per a emprenedors i empreses

La programació per als propers 15 dies inclou set píndoles formatives, dues de les quals es faran a través del canal d’Instagram del CEDEM, i cinc més a través de la plataforma Zoom.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa continua la seva activitat durant aquest etapa de confinament, i ho fa amb la programació una nova tanda de píndoles formatives on-line adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses, que se celebraran els propers 15 dies.

Píndoles formatives a través del canal d’Instagram  @cedemmanresa

El dimecres, 20 de maig, es celebrarà la píndola formativa titulada  "Customer Journey Map. L'experiència del client" a càrrec de Marta Albet. El dimecres següent, 27 de maig, tindrà lloc la píndola titulada "Lidera la teva carta de presentació  online i offline " amb Consol Vilar.

Aquestes  sessions s’inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30  minuts i, el  formador/a respondrà algunes de les preguntes que es  formulin per escrit  mentre duri el directe.  No requereix inscripció  prèvia, tan sols fer-se seguidor/a del canal d'instagram @cedemmanresa  i  disposar d'una tauleta, dispositiu mòbil o  ordinador i, òbviament, connexió a internet.

Píndoles formatives amb inscripció prèvia a través de la plataforma Zoom

Duran els propers 15 dies s’han programat 5 píndoles formatives més que es poden seguir a través de la plataforma Zoom. Són les següents:

  • Dilluns, 18 de maig: "Impulsa el teu negoci amb les  Marques, Patents i Dissenys Industrials" amb Albert Roma.
  • Dimarts, 19 i dijous 21 de maig “Finançament per emprenedors” Sessió periòdica amb el tècnic del CEDEM.
  • Divendres, 22 de maig: "Innova per adaptar el teu negoci  post-covid " amb Carme Sáez.
  • Dimarts, 26 de maig: "Finances bàsiques per autònoms i  petits empresaris" amb Josep Palmés.
  • Divendres, 29 de maig: "Negociació bancària" amb Josep Palmés.

Les places en aquestes formacions són limitades i  requereixen d'inscripció prèvia: https://forms.gle/m28kXfwMZCDFWnRk8

Aquestes sessions s’inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30-40  minuts i són sessions on l'usuari/ària, pot interactuar amb el  formador/a.

Per a la realització de les formacions online amb la plataforma zoom és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, les persones participants rebran un correu amb les  instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió).

 

Instruccions per utilitzar zoom:  https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Per participar a la formació, el CEDEM recomana que les persones interessades estiguin dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Atès que és un curs interactiu, en fer la inscripció les persones participants accepten que es pugui veure el seu nom i cognoms, la seva imatge i veu durant la sessió online.

Cal recordar que totes les formacions que s’organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds  que,  en cada moment, podeu anar tenint.

Es pot trobar tota la informació disponible, com sempre, a les nostres  xarxes socials (Twiter, Facebook i Instagram) i a la web:   https://www.manresa.cat/cedem/article/10113-pindoles-formatives-4-0-en-temps-de-covid-19

 

Documents relacionats

  • imagen