L'actriu Carme Elias, la fusió artística del CACIS i la intersecció poètica tanquen el 'Tocats'

Demà dissabte la Plana de l’Om serà l’escenari de “Mentides Íntimes”, el recital poètic en el que Carme Elies declamarà versos d’autors de tots els temps acompanyada per la violinista Carla Garcia

imagen

'Tocats de Lletra' diu adéu a l’edició d’enguany oferint un cap de setmana ple d’activitats.

Demà dissabte, 25 d’octubre, l’actriu Carme Elies revelarà “Mentides Íntimes” en un recital basat en una selecció de poemes d’autors catalans i estrangers feta per Jordi Estrada. Les paraules d’Elies aniran acompanyades pel so del violí de Carla Garcia en aquest acte que tindrà lloc a la Plana de l’Om a les 12 del matí.

El mateix dissabte, des de les 11 del matí a les 2 del migdia i des de les 5 a les 8 de la tarda, se celebrarà la Fireta Poètica a la Plana de l’Om. El públic podrà adquirir llibres de poesia i gaudir dels recitals de varis autors.

Per acabar la jornada, es proposa un passeig contemplatiu per la poesia japonesa clàssica amb Miquel Desclot i Horacio Curtí. La funció titulada “Per tot coixí les herbes” tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Sala Gandhi del centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana (CIEI) de la Cova Sant Ignasi (4ª planta).

L’endemà, diumenge 26 d’octubre a les 12 del matí, el Forn de la Calç de Calders (CACIS) serà l’espai de “Paisatges intervinguts” que fusionarà els Haikús de Jordi Valls - versos japonesos de composició breu - i la dansa contemporània de Laia Minguillon en perfecta harmonia amb la natura i l’entorn.

Per acabar, l’espectacle gratuït “Intersecció de conjunts”, que estava programat per les 9 del vespre, tindrà lloc a El Sielu a les 6 de la tarda.

El muntatge aglutinarà sobre l’escenari la terra, la veu, el so i la paraula de quatre artistes reconeguts com Celeste Alías, Sònia Moya, Txema Rico i Pau Ruiz. L’eix temàtic versa sobre els canvis existencials que succeeixen quan una criatura arriba al món.

Programa d’activitats del cap de setmana

Dissabte 25 d’octubre

A les 12.00 h: “Mentides Íntimes” a la Plana de l’Om. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a l’Espai Plana de l’Om (Plana de l’Om, 6).

Organitza: Ajuntament de Manresa, Òmnium Cultural del Bages i Gremi de Llibreters de Catalunya.

Des de les 11.00 fins a les 14.00 h i des de les 17.00 fins a les 20.00 h: “Fireta Poètica” a la Plana de l’Om.

Organitza: Ajuntament de Manresa i Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració de La Breu edicions, Llibreria Papasseit, Llibres Parcir, Editorial Terrícola.

A les 19.00 h: “Per tot coixí les herbes” a la Sala Gandhi del centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana (CIEI) de la Cova Sant Ignasi (4ª planta ).

Organitza: Ajuntament de Manresa i Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació La Cova.

Diumenge 26 d’octubre

A les 12.00 h: “Paisatges Intervinguts” al Forn de Calç de Calders (CACIS).

Organitza: Ajuntament de Manresa i Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACIS) el Forn de la Calç.

A les 18.00 h: “Intersecció de Conjunts” a El Sielu (Pl. Valldaura, 1). Espectacle gratuït. Aforament limitat.

Organitza: Ajuntament de Manresa i Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració de El Sielu.

Documents relacionats

  • imagen