L'alcalde assisteix al primer acte públic de graduació de l'Escola Politècnica

A l’acte hi ha assistit el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Els estudiants de les promocions 2012-2013 i 2013-2014, han rebut la insígnia de graduats davant dels familiars, alumnes i representants del món universitari. 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit avui al primer acte de graduació pública que celebra l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa, que ha tingut lloc a les 17h a la sala d’actes d’Althaia, Xarxa Assistencial Sanitària.

Una taula presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació dela Generalitatde Catalunya, Felip Puig; l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el vicerector d’Estudis i Planificació dela UPC, Antoni Ras; la directora de l’EPSEM, Rosa M Argelaguet; i el conseller delegat d’Oliva Torras i padrí de la promoció, Ramon Madaña, han lliurat el diploma de reconeixement a 131 estudiants graduats en enginyeria de sistemes TIC, elèctrica, electrònica industrial i automàtica, mecànica, química i de recursos energètics i miners de les promocions  2012-2013 i 2013 -2014.

Després del parlaments inicials, a càrrec de Rosa Argelaguet, s’han lliurat els premis als millors treballs dels alumnes de diferents enginyeries.

El degà del Col·legi Professional d’Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa, Francesc Archs ha presentat els premis Domènec Valero als millors TFG de les branques industrials, lliurats pel pèrit i enginyer tècnic industrial, Domènec Valero a Eva Benzal, Xavier Pessarrodona i Jordi Cuello.

El premi TIC3, de l’associació d’empresaris TIC3, ha estat lliurat al millor treball de fi de grau de l’estudiant Àlex Catllà, d’Enginyeria de sistemes TIC; amb el parlament del gerent de l’empresa Control, Josep Obiols, i del soci fundador de Recerca i
Desenvolupament de l’empresa Selba, Gabriel Prat. Totes dues empreses patrocinen el premi.

El conseller delegat d’Iberpotash, José Antonio Martínez, ha entregat el premi Emili Viader, en l’àmbit de la mineria atorgat per la càtedra de l’empresa minera de Mineria Sostenible, a Maria Barsalà.

Per últim s’han lliurat les insígnies als 131 alumnes que han assistit a l’acte i s’hane ntregat els premis als tres millors expedients acadèmics de cada titulació.

Els castellers de l’EPSEM “els penjats del campus” han clos l’acte erigint un pilar de 3, després d’escoltar l’himne universitari “Gaudeamus Igitus”.

Documents relacionats

  • imagen