Manresa Turisme comença un cicle de reunions temàtiques amb el sector privat

Entre aquesta setmana i la vinent es faran un total de cinc sessions de treball amb representants del sector públic i privat  amb l’objectiu de dinamitzar i reactivar l’activitat turística a Manresa

 

imagen

El passat 11 de maig va tenir lloc una trobada entre l’Ajuntament de Manresa i el sector turístic on es va posar de manifest la necessitat de treballar conjuntament per reactivar l’activitat turística a Manresa. La trobada va comptar amb la presència de l’alcalde, Valentí Junyent; el regidor de Turisme i Projecció de la Ciutat, Joan Calmet; i la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz Mas.

 

Fruit d’aquesta trobada, l’equip de Manresa Turisme de la Fundació Turisme i Fires de Manresa ha format cinc grups de treball amb una representació de diferents agents privats, cadascun del quals tractarà una temàtica vinculada al Turisme. Les trobades són d’una hora de durada d’on com a mínim ha de sorgir una proposta d’acció concreta destinada a la recuperació i dinamització del turisme a la ciutat com a motor de desenvolupament econòmic local.

 

La primera de les sessions es va realitzar dilluns passat per debatre sobre el producte turístic de natura, un dels productes que serà fonamental en el futur proper del sector. Ahir el tema va tractar sobre propostes de comunicació turística; avui dimecres sobre productes de turisme espiritual i/o de benestar; i aquest proper divendres, 29 de maig, sobre productes d’enoturisme. Finalment, el proper dimarts 2 de juny, la darrera sessió de treball tractarà sobre accions de promoció i màrqueting.

 

La col·laboració entre el sector públic i privat en el turisme sempre ha estat fonamental, però ara és pràcticament imprescindible. Aquestes sessions operatives de treball pretenen ser un mecanisme d’unió entre ambdós sectors d’on haurien de sortir propostes concretes, executables i amb la participació dels diferents agents que formen cada grup.

Documents relacionats

  • imagen