Empar Moliner clourà l'exposició “Català, llengua d'Europa”

• Dijous 30 d’octubre, a les 19 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, l’escriptora i periodista Empar Moliner pronunciarà la conferència “Salvar paraules?”

imagen

Empar Moliner clourà l’exposició “Català, llengua d’Europa”. L’acte tindrà lloc el proper dijous 30 d’octubre, a les 19 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa. L’escriptora i periodista Empar Moliner pronunciarà la conferència “Salvar paraules?”

Empar Moliner havia de pronunciar aquesta conferència el dia 8 d’octubre en l’acte d’inauguració de la mostra “Català, llengua d’Europa” , però va haver d’anul·lar-se ja que l’escriptora no va poder arribar a Manresa a causa de problemes en el trànsit. Malgrat això, Empar Moliner va adquirir el compromís de ser a Manresa en una altra data i no decebre les persones que l’havien anat a escoltar. Això serà possible el proper dijous.

L’exposició, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa , vol reflectir la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa i s’ha pogut visitar a la sala de la Plana de l’Om durant tot el mes d’octubre.

Documents relacionats

  • imagen